Початок проведення містобудівного моніторингу населених пунктів Підберізцівської сільської ради

  • 341

 

 Відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України від 01 вересня 2011 року №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року №333)», dідділ містобудування та архітектури Підберізцівської сільської ради інформує про початок проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації території Підберізцівської громади за 2022 рік та початок підготовки аналітичного звіту.
 Відділ містобудування та архітектури Підберізцівської сільської ради починає збір вихідних даних до аналітичного звіту містобудівного моніторингу.
 З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо необхідності здійснення моніторингу об’єктів містобудування та розвитку населених пунктів.
 Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі з 3 березня по 20 березня 2023р. (вул. Наукова, 1 с. Підгірне (відділ містобудування та архітектури)) або в електронному вигляді на електронну адресу pidberizci.architect@gmail.com (з приміткою в темі листа «містобудівний моніторинг») фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.


Анонімні пропозиції не розглядатимуться!