ОГОЛОШУЄМО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ НА ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ ІЗ ЗБИРАННЯ ТА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ

  • 127

Фото без опису

 

ПІДБЕРІЗЦІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ОГОЛОШУЄ КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ НА ЗДІЙСНЕННЯ ОПЕРАЦІЙ ІЗ
ЗБИРАННЯ ТА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ!


 Виконавчий комітет Підберізцівської сільської ради Львівського району Львівської області з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану на території Підберізцівської сільської територіальної громади, на підставі рішення виконавчого комітету №2-1-2024 від 22.01.2024 року «Про проведення конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезенняпобутових відходів на території Підберізцівської сільської територіальної громади»
ОГОЛОШУЄ КОНКУРС з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Підберізцівської сільської територіальної громади.
Місце проведення конкурсу: вул. Наукова, 1, с. Підгірне, Львівський р-н., Львівська обл., 81185.
Дата проведення конкурсу: 26.02.2024 року.
Час проведення конкурсу: 11:00 год.
Контактна особа: провідний спеціаліст юридичного відділу Манчур Марія Іванівна, тел.: 0975202954, e-mail: pidberizcivskarada@gmail.com.
Подання конкурсних пропозицій до 18:00 год. 22.02.2024 року особисто або засобами поштового зв’язку за адресою: вул. Наукова, 1, с. Підгірне, Львівський р-н., Львівська обл., 81185.
 Кваліфікаційні вимоги, вимоги до конкурсних пропозицій, характеристика об’єктів конкурсу та інші умови конкурсу визначені конкурсною документацією, що додається.
 Крім того, повідомляємо про створення конкурсної комісії з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Підберізцівської сільської територіальної громади.
 До складу комісії входять представники територіального органу Держпродспоживслужби, підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують
та/або надають житлово-комунальні послуги, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення (за згодою).

Особи, що перелічені вище та бажають взяти участь в роботі конкурсної комісії, мають повідомити голові конкурсної комісії про намір взяти участь в роботі комісії не пізніше ніж за п’ять днів до дати проведення конкурсу в довільній формі шляхом повідомлення на електронну пошту чи засобами інформаційно-комунікаційних систем.

Рішення про проведення конкурсу https://rada.info/upload/users_files/22372802/13ccd8cf1625deeb3ca36474b8cb5e87.pdf