Підберізцівська сільська рада Львівського району Львівської області повідомляє про початок громадських слухань щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення містобудівної документації

  • 83

Фото без опису

Підберізцівська сільська рада Львівського району Львівської області повідомляє про початок громадських слухань щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості під час розроблення містобудівної документації – Детальний план території з метою уточнення планувальної організації в межах вул. Л. Українки в с. Нижня Білка Львівського району Львівської області.

Замовник: Підберізцівська сільська рада.

Підстава для розроблення проекту містобудівної документації – Рішення сесії Підберізцівської сільської ради № 60-28-2023 від 07.09.2023 р.

Ознайомитись з проектом Детального плану території з метою уточнення планувальної організації в межах вул. Л. Українки в с. Нижня Білка Львівського району Львівської області можна в приміщенні сільської ради за адресою: Львівська область, Львівський район, с. Підгірне, вул. Наукова, 1 – Відділ містобудування та архітектури.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури Підберізцівської сільської ради.

Пропозиції та зауваження щодо містобудівної документації - Детальний план території з метою уточнення планувальної організації в межах вул. Л. Українки в с. Нижня Білка Львівського району Львівської області приймаються на протязі 30-ти днів з дня опублікування даного оголошення.

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати особи визначені «Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» затвердженої Постановою КМУ № 555 від 25.05.2011р. (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2022р. № 1196).

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Пропозиції, подані особами не визначеними «Порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», або подані після  встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.