КУЛИКІВ-БІЛКА - ВОЛОДАР МЕМОРІАЛУ ЕРНЕСТА ЮСТА!

  • 39

Фото без опису

 

У вирішальному поєдинку ювілейного, 25-ого за ліком, турніру пам’яті легендарного наставника львівських «Карпат» Ернеста Ервіновича Юста зійшлися друголіговий «Рух-2» та лідер аматорського чемпіонату України ФК «Куликів-Білка». Суперники виявилися достойними один одного і видали захоплюючий поєдинок, який протримав усіх у напрузі до останніх секунд основного часу, а також до заключного удару у серії післяматчевих одинадцятиметрових ударів.

🌟 Початок поєдинку проходив на зустрічних курсах, команди намагалися взяти «круглого» під свій контроль і отримали певну ігрову перевагу. У якійсь мірі це вдалося підопічним Богдана Костика, які більше за молодих вихованців «Руху» володіли м’ячем і частіше загрожували воротам. Зокрема, декілька разів створював загрозу воротам львів’ян з лівого крила атаки Володимир Войтович, а під потенційно небезпечні удари Володимира Гладкого та Юрія Іваночка «стелилися» оборонці «Руху-2». У другій половині першого тайму більш активно на чужій половині поля стали діяти вихованці Володимира Безуб’яка і, як наслідок, організували декілька цікавих атак. Так з району лінії карного майданчика доволі небезпечно пробивали Руслан Непейпієв та Мілан Михальчук, проте м’яч оминав ворота. На 34-ій хвилині чергова «рухівська» атака завершилася передачею Мілана Михальчука на Максима Музичука, який опинився практично наодинці з голкіпером, проте в останню мить завдати удару по воротах йому не дозволив Василь Білий, вибивши «круглого» на кутовий. Розіграш саме цього кутового став результативним - Руслан Непійпієв виконав навісну передачу і Денис Теслюк з «другого поверху» переправив м’яча у ворота ФК «Куликів-Білка». Пропущений гол погнав в атаку команду Богдана Костика і доволі швидко їм вдалося досягнути свого та зрівняти рахунок. Спершу близьким до гола був Віталій Патуляк, однак м’яч після його підступного удару пролетів біля стійки, а дещо згодом свій бомбардирський хист вчергове продемонстрував Володимир Гладкий. Отримавши м’яча після навісу з кутового від Тараса Яворського голеадор ФК «Куликів-Білка» на куті воротарського майданчика «накрутив» опонента і відправив «сферу» у сітку. Цей гол став одинадцятим для форварда у цьогорічному турнірі.

🌟 Початок другого тайму активніше розпочали номінальні господарі і зуміли знову вийти вперед. Цього разу автором результативного пострілу став Назарій Русяк, який пройшовши правим флангом змістився до штрафного майданчика і прицільно пробив у дальній кут воріт повз Романа Данковича. Проте побути у ролі лідера «рухівцям» суперник дозволив лічені хвилини. На 50-ій хвилині після чергової атаки м’яч у штрафному майданчику львів’ян отримав Тарас Яворський і завдав удару по воротах. Шкір‘яний потрапив у когось із гравців «Руху» чим дещо дезорієнтував Юрія-Володимира Герету і влетів у ворота. Одразу після цього мав нагоду вивести вперед ФК «Куликів-Білка» Володимир Гладкий, проте не використав свій вихід на ворота. Надалі гра пішла на зустрічних курсах і обидві команди створили декілька потенційно гольових ситуацій. Так на 60-ій хвилині хорошу нагоду не використав Руслан Непейпієв, а на 67-ій близьким до справжнього шедевру був Володимир Гладкий, який несподівано для усіх пробив у падінні через себе та м’яч у якихось сантиметрах пролетів над поперечиною воріт. До завершення поєдинку обидві команди намагалися вирвати перемогу у основний час, проте не судилося.

🌟Відтак долю переможця турніру команди вирішували у післяматчевій серії одинадцятиметрових ударів. Спершу два сейви вдалося здійснити Роману Данковичу, однак згодом і його колега по амплуа Юрій-Володимир Герета відповів своїми двома відбитими ударами. Мілан Михальчук мав нагоду зрівняти рахунок і продовжити серію до першої невдачі, однак, схоже, не справився з напруженням і пробив повз ворота. Тож володарем почесного призи стали гравці ФК «Куликів-Білка». ЩИРО ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!

Джерело:https://www.facebook.com/groups/193805854441312