Повідомлення про Проект аналітичного звіту за результатами містобудівного моніторингу

  • 118

Фото без опису

Відділ містобудування та архітектури Підберізцівської сільської ради Львівського району Львівської області, відповідно до Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку. будівництва та житлово-комунального господарства України від 01.09.2011 №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14.12.2021 №333), подає Проект аналітичного звіту містобудівного моніторингу Підберізцівської територіальної громади Львівського району Львівської області для проведення громадських обговорень.

 

Завданням містобудівного моніторингу є отримання показників стану і змін об’єктів містобудування Підберізцівської територіальної громади відповідно до містобудівної документації для оцінки та прогнозу впливу на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних та громадських інтересів.

 

Пропозиції та зауваження до проекту аналітичного звіту можуть подаватися в письмовій формі з 2 лютого по 16 лютого 2024р. (вул. Наукова, 1 с. Підгірне (відділ містобудування та архітектури)) або в електронному вигляді на електронну адресу pidberizci.architect@gmail.com (з приміткою в темі листа «містобудівний моніторинг Підберізцівська сільська рада Львівського району Львівської області») фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення).

 

Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

 

Анонімні пропозиції не розглядатимуться!

 

Проект аналітичного звіту додається! 

https://rada.info/upload/users_files/22372802/997cab15d72ad4ea7b4182bb38da84bb.docx