«Круглий стіл з молодіжної політики «Львівщина-Хмельниччина-Дніпропетровщина: мріємо, плануємо, досягаємо»!

  • 74

          Фото без опису

 

 2-3 листопада, на Львівщині, у Куликівській територіальній громаді відбувся «Круглий стіл з молодіжної політики «Львівщина-Хмельниччина-Дніпропетровщина: мріємо, плануємо, досягаємо»!

Із вітальним словом до учасників заходу виступили:

- Василь КОВАЛЬ - голова Львівського РВ ВАОТ, голова Підберізцівської громади

-Лілія БОВА - голова Куликівської селищної громади

-Айдер СЕЇТОСМАНОВ – керівник компоненту «Підтримка асоціації місцевого самоврядування» Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» SALAR International.org.ua

📎Також, про роботу профільних платформ "Молодь, спорт, культура" і "Соціальний захист та згуртованість", їх фахових мереж та організацію заходів спрямованих на задоволення інтересів територіальних громад-членів ВАОТГ виступив Олександр ІСИП - голова платформ "Молодь, спорт, культура" і "Соціальний захист та згуртованість" ВАОТГ.

📍В рамках заходу представники молодіжних рад із Львівщини (Куликівська територіальна громада) , Дніпропетровщини (Магдалинівська територіальна громада) та Хмельниччини (Дунаєвецька територіальна громада) мали змогу:

🔹обмінятися досвідом

🔹представити свої громади

🔹покласти фундамент для співпраці в майбутньому

🔹ознайомитися з діяльністю керівництва Куликівської громади та її співпрацею з мешканцями.

Також, учасники відвідали екскурсію Куликовом та Львовом.

🤗 Дякуємо голові Куликівська селищна рада Львівського району Лілії Бові та всьому активу громади за гостинність, а головне за обмін досвідом та практичними кейсами. Молодь нашої громади готова впроваджувати кращі практики.

Захід організований Львівським регіональним відділенням Всеукраїнської асоціації ОТГ за підтримки голови РВ Василя Коваля у співпраці із Дніпропетровським регіональним відділенням ВАОТГ та Куликівською територіальною громадою, щоб молодь різних громад змогла поділитися своїми досягненнями щодо впливу молодіжних рад на покращення життя в громаді.