Предмет закупівлі:придбання солодощів
Предмет закупівлі: Придбання солодощів
ДК 021:2015: ДК 021:2015: 15840000-8 Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішеннямиПідберізцівської сільської ради Львівського району Львівської області №79-1-2024 від 04.10.2024 року.
2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Технічні характеристики
Технічна специфікація
(Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі)
№ з/п |
Найменування |
Кількість, шт. |
1. |
Пташине молоко малина/банана/какао-крем/лимон/какао-крем |
7050 |
2. |
Цукерки Кокосове диво |
2350
|
3. |
Джеллі |
11750 |
4. |
Шалена бджілка |
11750
|
5. |
Milky Splash з молочною начинкою
|
11750
|
6. |
LolliPops з коктельними смаками/йогуртовими смаками
|
7050
|
7. |
Шипучка
|
7050
|
8. |
ТОФФІ Yummi's
|
9400
|
9. |
Johnny Krocker choco
|
9400
|
10. |
Johnny Krocker milk
|
9400
|
11. |
Candy Nut мʼяка карамель з арахісом
|
9400
|
12. |
Candy Nut нуга і мʼяка карам з арахісом
|
9400
|
13. |
Sorrento
|
11750 |
14. |
Вершки-Лінивці вафельні
|
7050
|
15. |
Шоколапки
|
7050
|
16. |
Super Kontik з начинкою зі смаком молока/шоколаду/Cherry Сola/Energy
|
2350
|
17. |
Горішки ''Клоуни", 70г
|
2350
|
18. |
Цук.жел."Zozole Watermelon" см.кавуна
|
2350
|
19. |
Королівський шарм з вершковою начинкою
|
2350
|
20. |
Королівський шарм з горіховою начинкою
|
2350
|
21. |
Ромашка Світоч
|
4700
|
22. |
Червоний Мак Світоч
|
4700
|
23. |
Лайон Стандарт
|
2350
|
24. |
Лукася/Лукася з вишневим/абрикосовим/солоною карамельоною
|
7050
|
3. Обґрунтування очікуваної вартості:
Під час визначення очікуваної вартості предмета закупівлі враховувалась примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275, а саме, застосовувався метод обрахування очікуваної вартості методом порівняння ринкових цін. Метод порівняння ринкових цін - це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з прайс-листів на момент вивчення ринку, зокрема, шляхом застосування такого способу, як здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну, до якої відноситься в тому числі: інформація про ціни на аналогічні товари, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників таких товарів, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках.